Kläppen

Det finns möjlighet att hyra Kläppenstugan!

Vill du vara i ytterskärgårdens vackra miljö bland klippor och skär? Som medlem i Naturskyddsföreningen kan du hyra stugan på ön Kläppen i Söderarms skärgård, längst ut i havsbandet.

Du tar dig ut med egen båt eller med taxibåt. Stugan som har 8 bäddar är enkelt men rejält utrustad med ex. gasspis och torrdass. Den saknar el och dricksvatten tar du med själv. Husdjur får ej tas med.

Hyran är 2000 kr för en vecka under högsäsong (2019: 23/6-17/8). Bytesdag lördag kl 12. Lågsäsong 1500 kr/v eller helghyra från 1000 kr. Vid bokning gäller först till kvarn. Ungdomsverksamhet och föreningsverksamhet prioriteras under lågsäsong.

Samtliga högsäsongsveckor för 2018 blev fullbokade, men för 2019 finns ännu lediga veckor (samt helger och veckor under lågsäsong).

För bokning eller frågor så mejla Lasse, som är bokningsansvarig, på lasse197@outlook.com

Du får gärna bidra till vår renovering av Kläppenstugan. Sätt in valfritt belopp på föreningens bg 280-4888 och ange Bidrag Kläppen.

Kläppen