Kläppen

Möjlighet att hyra Kläppenstugan i sommar!

Vill du vara i ytterskärgårdens vackra miljö bland klippor och skär? Som medlem i Roslagens Naturskyddsförening kan du hyra stugan på ön Kläppen i Söderarms skärgård, längst ut i havsbandet.

Du tar dig ut med egen båt eller med taxibåt. Stugan som har 8 bäddar är enkelt men rejält utrustad med ex. gasspis och torrdass. Den saknar el och dricksvatten tar du med själv. Husdjur får ej tas med.

Hyran är 2000 kr för en vecka under högsäsong 25/6-20/8. Bytesdag lördag kl 12. Lågsäsong 1500 kr/v eller helghyra 1000 kr. Vid bokning gäller först till kvarn och ungdomsverksamhet och föreningsverksamhet prioriteras.

Det finns några veckor lediga än så länge under högsäsong 2017. Under lågsäsong finns gott om helger och veckor kvar.

För bokning eller frågor så mejla Lasse, som är bokningsansvarig, på lasse197@outlook.com

Du får gärna bidra till vår renovering av Kläppenstugan. Sätt in valfritt belopp på föreningens bg 280-4888 och ange Bidrag Kläppen.