Spåra rovdjur i Roslagen 18/1-14

Följ med ut i skogen lördagen den 18 januari  och tänk som ett djur! Genom att följa spåren bakåt kan man se vilket djur det är och utan att störa det se vad djuret har gjort. Denna spårning kommer troligen att inriktas på lodjur, beroende på vilka spår vi finner. I Roslagen finns bland de bästa förutsättningarna i Sverige att spåra djur om det är snö. Här finns lo, varg, björn, utter och andra mäktiga djur. Björnen sover på vintern, men spåren av de andra djuren går att hitta. Medtag matsäck, varma kläder och bra skor med snödamasker eller liknande. Begränsat deltagarantal. Föranmälan till Per Bengtson, per@gronide.se, 0709-46 88 51.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.