Vår utflykt till sol- och vindutställningen

solbesök4

Vi hade en givande och intressant utflykt till sol- och vindutställningen Kullen i Katrineholm söndagen den 7 september. Vi blev guidade av Egen El´s expert Johan Ehrenberg och fick veta det mesta om sol- och vindenergi. Tror att de flesta blev väldigt inspirerade av att själva skaffa solceller på sitt tak. Utställningen hade 100-tals olika modeller av både solceller, solfångare och små vindsnurror, och Johan och övriga medarbetare kunde ge handfasta svar till alla som hade frågor. Nu finns ingen tvekan, solceller är lönsamt och gör en mer oberoende.

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.