Tisdag 15/3

Dags att plastbanta Vi omger oss med en mängd plastmaterial som innehåller farliga kemikalier, exempelvis hormonstörande ämnen som Bisfenol A och ftalater. Det är ganska enkelt att åtgärda, med kunskap och medvetenhet. Särskilt barn är utsatta och det är viktigt att öka kunskapen om hur vi kan minska exponeringen, i hem och förskolemiljöer. Kom och lyssna på Sebastian Mårtensson från Naturskyddsföreningens kemikalienätverk, som berättar om hur vi kan avgifta vår vardag, och diskutera hur vi kan arbeta för giftfria förskolor i kommunen. Cafe Chocolate på Köpmannagatan i Rimbo kl 18:30-20:30. Fri entré. Anmälan behövs inte. Ekologisk fika till självkostnadspris. Ansvarig: Per Bengtson, per@gronide.se.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.