Ons 6/4: Ägodela – var med i revolutionen!

Just nu sker en konsumtionsrevolution. Allt fler väljer bort att äga saker och väljer istället att hyra, låna, ge bort, byta eller köpa begagnat. Delningsekonomin växer rekordsnabbt tack vare miljömedvetenhet och nya smarta samarbetsformer
när man ”ägodelar” med varandra. Hur fungerar det och vad ska man tänka på när man själv börjar ägodela? Vi visar en kort film om delningsekonomin och Per Bengtson som är projektledare för Naturskyddsföreningens nya bok Ägodela berättar. Dessutom: information för alla som är intresserade av att medverka vid klädbytardagen 16 april. Ett samarbete med Studiefrämjandet – Café Planet och Norrtälje kommun. Plats: Norrtälje Sportcentrum, Gustaf Adolfs väg 53. Kl 18.30–20.30. Frågor: Per Bengtson, per@gronide.se, 0709-46 88 51

Ägodela 6 april inbjudan (pdf)

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.