Tor 24/11: Solceller – på ditt tak?

Nu har solrevolutionen kommit till Norrtälje! Många vill skaffa solceller på sina tak för att göra egen el och dessutom göra en bra insats för miljön. Kom och få konkret och uppdaterad information från Johan Ehrenberg (ETC/Egen el), Camilla Rydberg, (Solkompaniet) Berit Jansson (ordf Teknik- och Klimatnämnden) med flera. Dessutom presenteras kommunens nya solkarta av Leif Söderbäck, klimatrådgivare. Ett samarrangemang med Campus Roslagen och Norrtälje kommun. Tid: 24 nov kl 17-21. Plats: Aula Havet, Astrid Lindgrens gata 2A, Campus Roslagen. OBS! Fri entré. Servering av kaffe/te och smörgås. Anmälan till: event@campusroslagen.se

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.