Lör 8/4: Var med och rensa Norrtäljevikens stränder från plast

Häng med och gör en viktig insats och hjälp till att ta bort skräp längs med Norrtäljeviken. Plast och annat skräp förfular och förorenar vattenmiljön och kan skada djur och annat levande. Denna aktivitet är dessutom rolig för både stora och små! Medtag matsäck, oömma kläder, handskar och stövlar. Om vädret tillåter kan även du som har våtdräkt ta ett dopp för att vidga sökområ- det. Samling på parkeringsplatsen intill Grinds båtbrygga, vid Grindvägens slut. Anmäl dig gärna i förhand till Sean Dagerman, perestrojka100@gmail.com eller 073-05 27 201. Aktiviteten genomförs i samarbete med Håll Sverige Rent.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.