Fre 25/8: Bat night i Mörby slottsruin

Fladdermöss är spännande och okända djur för de flesta. Fladdermusexperten Marie Nedinge berättar om dessa hemlighetsfulla djur, i en av landets främsta fladdermuslokaler – Mörby Slottsruin vid Skedviken nordväst om Rimbo.

Vi fikar också och sedan går vi ut och pejlar efter fladdermöss i sommarnatten med hjälp av ultraljudsdetektor. Dessutom visar vi hur man bygger en fladdermusholk som gynnar fladdermössen.
Samling vid Fasterna Kyrka kl 19:30. För dig som åker buss, ta buss 648 från Rimbo kl 18:46 (prel) till Fasterna kyrka. Återresan till Rimbo ordnas med samåkning. Slut ca kl 22:30. Deltagarantalet är begränsat. Alla över 7 år är välkomna. Föranmälan till per@gronide.se, 0709-46 88 51.         

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.