Ons 12/7: Nytt seminarium om solceller

Nu kommer det tredje seminariet om solceller i Norrtälje. Det blir denna gång på sommaren för att även alla fritidsboende lättare ska kunna vara med. Och det är kostnadsfritt. Datum är onsdag den 12 juli kl 14-16. Rådgivare och utställare kommer finnas på plats 13-17 för frågor och diskussioner. Plats är återigen på Campus Roslagen (Havet, Astrid Lindgrens gata 2) och denna gång är det Energi- och Klimatrådgivningen som arrangerar det men vår solcellsgrupp är med och supportar. Anmäl dig gärna på radgivning@vattencentrum.se. Här en länk till inbjudan.

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.