Familjedagen

Det var tunga moln som hängde över Färsna och ett lätt regn föll några minuter när vi samlades för att genomföra Familjedagen den 25 maj. Vi tog oss till fots, till cykel och bil till vindskyddet, och väl där upphörde regnet, molnen blåste bort och det blev några riktigt sköna timmar.
Dagen ägnade vi åt att snickra holkar under ledning av Tomas, inviga Naturfalken, gå biquizzet, grilla, göra sälgpipor och leka i naturen. Victoria tog med van hand om de yngre deltagarna och de äldre hjälptes åt med det mesta. Sammantaget blev det en riktigt lyckad dag, trots att vi inte var så många, och vi avslutade med att sätta upp en holk med texten Naturskyddsföreningen Familjedag 25 maj!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.