Onsdag 24/3: Digital kretsstämma 

Kallelse till kretsstämma/årsmöte 2021. Med anledning av den pågående pandemin blir det i år ett digitalt årsmöte. Dagordning och möteshandlingar kommer inom kort på www.naturskyddsforeningen.se/roslagen. Information finns även på Facebook. Mötet genomförs i zoom och deltagande sker via gratis programvara i datorn, men det går också att vara med per telefon. Anmäl dig gärna till olanordstrand57@gmail.com (telefon 073 586 22 49) senast dagen före så får du mejl med information inför mötet. Mötesordförande för kvällen är Kristina Mattsson från Växplats Nybyn. Årsmötet startar kl 18.00 och vi beräknar vara klara senast klockan 20.00. Varmt välkomna!

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.