Lördag 22/5: Naturvandring i Mälby, Väddö

Fira Biologiska mångfaldens dag på Väddö tillsammans med Naturskyddsföreningen. Livsuniversitetet som håller till i Mälby vill gå vidare med att erbjuda anläggningen och markerna runtom för rekreation, odling och friluftsliv med ett brett spann av aktiviteter för att stärka hälsa och kultur. Livsuniversitetet strävar mot att bli en friluftsmagnet i Norrtälje kommun. Vi får nu företräde och får genomföra en naturvandring på den nyuppförda naturstigen innan den invigs den 12 juni. Samling kl 10.00 vid ICA Älmsta för gemensam resa till Väddö kyrka och vidare mot Livsuniversitetet. Ta med vandringståliga kläder och skor och matsäck. Vi håller på som längst till kl 14.00. Max 20 personer. Anmälan till Ola Nordstrand på olanordstrand57@gmail.com eller på telefon 073 586 22 49.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.