Lördag 18/9: Skogsvandring i produktions- och naturskog 

Christoffer Hallbäck leder en vandring genom varierande skogsmiljöer. Vad är skillanden mellan produktionsskog och naturskog – och vad får det för konsekvenser för skogens invånare? Vi samlas på Utvägen i Norrtälje stad klockan 10 och du som kommer med bil parkerar parallellt med Mimerskolan på Utvägen och så utgår vi till fots därifrån mot Porshanken. Vi avslutar i skogen intill Färsna gård efter ca 3 timmar. Ta med matsäck och tåliga kläder och skor/ stövlar. Max 20 personer och obligatorisk anmälan till Christoffer Hallbäck, christoffer.hallback@gmail.com, eller på telefon 070 209 36 42.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.