Tätortsnära natur

”Tätortsnära Natur är ett projekt som Naturskyddsföreningen Roslagen har varit involverat i sedan 2018. Två projketansvariga har delat på jobbet under åren som gått och vid årsskiftet 2021/2022 var rapporten från detta omfattande projekt klar. Christoffer Hallbäck var den som först jobbade med projektet 2018/2019 och därefter tog Ossian Rydebjörk vid och slutförde projektet och skrev rapporten. Projektledare har varit Kristoffer Stighäll och medverkat har även Hans-Erik Wanntorp gjort med diverse inventeringar. Projektet är ett s k LONA-projket som innebär att det är ett samarbete mellan Länsstyrelsen och Norrtälje kommun. Rapporten hittar du bifogad till den här texten.”

https://www.norrtalje.se/info/bo-och-miljo/natur-och-miljo/natur–och-miljovard/naturvard-i-norrtalje-kommun/

https://www.norrtalje.se/info/bo-och-miljo/natur-och-miljo/natur–och-miljovard/natur–och-vattenvardsprojekt/lona-projekt-2018/

Detta inlägg har kategorierna Nyheter. Bokmärk länken.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.