Johan Ehrenberg och Räddningen kommer till Norrtälje

Fredag 2/9 kl. 19.00 kommer Johan Ehrenberg och Räddningen till Folkets Hus i Norrtälje.

I Ehrenbergs räddningspaket som han presenterar på sin turné ingår inte bara solen utan även trähus, växtnäring och politik. Därför har ETC bjudit in lokalpolitiker att diskutera med honom i anslutning till föreläsningen. I Norrtälje kommer Gabriel Liljenström (MP), Sverker Nyman (S) och Matti Leino (V) att frågas ut inför publik om den lokala politiken. Du kan boka din biljett (gratis) här: Boka dina biljetter till Räddningen | Kund (etc.se) (kund.etc.se/boka-dina-biljetter-till-raddningen)

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.