Aktivitetshelg med Naturskyddsföreningen Roslagen

Lördag 22/10: Vandring och röjningpå Naturstigen i Mälby
Start kl 10.00. Ronny Carlsson guidar till vattenområde där han som ornitolog berättar om fåglar han sett där. Därefter blir det röjning av torpargrunden där Patrik gjort grovjobbet med motorsåg. Avslutning 13.00 med lättare bjudlunch i Livsuniversitetets matsal. Den som vill ha kaffe under vandringen/röjningen får ta med eget. Anmälan och information: Ola Nordstrand, olanordstrand57@gmail.com, 073 586 22 49

Söndag 23/10: Upptäcksfärd för små
Skogsutflykt för barn med medföljande vuxen. Från 3 år och uppåt. Samling vid bron vid Enbäcksvägen i Väster Knutby kl 10.00. Vi går på upptäcktsfärd och leker i skogen bortom bron (Vigelsjö naturreservat)
Medtag matsäck. Åter kl 12.00. Kontakt för mer info och anmälan: Victoria Janson, Victoria_janson@outlook.com, 0708125172 och Åsa Mikko, aamikko@hotmail.com, 076 339 66 01.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.