Besök på Norrtelje Musteri och Klimatträff på Färsna gård

Lördagen den 12 november klockan 15.00 gör vi entré på Norrtelje Musteri. Vi startar besöket i musteridelen där Katarina Holmberg berättarom verksamheten och hon visar hur produktionen av must går till. Sedan har vi en liten mustprovning där vi får smaka på olika sorter. Katarina kommer berätta lite mer ingående t ex om vad som påverkar mustens karaktär. Vi avslutar med en enkel fika som Naturskyddsföreningen Roslagen bjuder på och vill du handla
med dig något hem erbjuds du 15% rabatt i butiken. Besöket tar ca 1,5 timme och startar kl 15:00. Adressen är Estunavägen 53. För anmälan och information: Ola Nordstrand, olanordstrand57@gmail.com, 073 586 22 49.

Söndagen den 13 november samlar vi Klimatgruppen och andra intresserade på Färsna gård klockan 16.00 för att bland annat prata om lördagsträffarna på Stora torget m m. Huvudnumret för kvällen blir ett föredrag av Torbjörn Vennström som kommer att berätta om hur arbetet i Klimatriksdagen går till och vad det leder till. Alla är varmt välkomna och vi bjuder på äppelkaka m m.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.