Allemansrätt på Färsna gård den 20 november

Det är nu klart med att Maria Bergström, utbildad landskapsekolog, kommer för att ge mer klarhet i vad Allemansrätten är för något. Kom till Mangårdsbyggnaden på Färsna gård och lär dig mer och ställ frågor nu på söndag – 20 november kl 18.00!

I projektet om allemansrätten tillsammans med Norrtälje Naturcentrum kommer vi denna novembersöndag att ha en samling för allmänheten, lärare och förskolepedagoger med flera, där vi presenterar det mesta av det bästa som har med Allemansrätten att göra. Bland annat kan ju Allemansrätten användas till att begränsa det strandnära byggandet om inte strandskyddet är starkt nog. Kom till Färsna gård kl 18 i Mangårdsbyggnaden och lär dig mer om Allemansrätten. Vi bjuder på fika! Anmäl dig till Ola Nordstrand på olanordstrand57@ gmail.com eller 073 586 22 49

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.