Filmen Sjumilaskogen på bio Royal den 22 november

På biografen Royal i Norrtälje stad visar Naturskyddsföreningen filmen Sjumilaskogen. En vacker film om den riktiga skogens väsen och värden för människor, djur och växter. Filmens fokus är Pärlälvens fjällurskogs
naturreservat i Jokkmokks kommun, och Tjieggelvas naturreservat i Arjeplog, ett cirka 30 kvadratmil stort område med naturskog och urskog. Hoppas att du vill vara med på den efterföljande diskussionen på galleri Ekman där vi
bjuder på dryck, frukt och snacks. Det är gratis att se filmen men den som vill får gärna ge ett litet bidrag på swish till 123 049 5366 (skriv Sjumilaskogen i meddelande). Filmen börjar kl 18.00 och vi har 73 platser att tillgå så först till kvarn är det som gäller. Anmälan och upplysningar: Ola Nordstrand, olanordstrand57@gmail.com, 073 586 22 49.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.