Adventsvandring i Rånäs den 9 december

Lördag 9/12: Adventsvandring i Rånäs
Adventsvandring med Rolf Embro med tonvikt på skogens kulturarv med ett skogstorp i centrum. Samling kl 10 vid Rånäs slott. Vi besöker torparnas inägor och utmarker, upptäcker spåren efter dem och försöker förstå deras historia de senaste 400 åren. Även skogen har en roll i den historien fram till nutida stormar och granborrar. Vi håller på till ca kl 14. Turen anpassas till snötillgången. Kläder efter väder, tåliga stövlar eller kängor, matsäck. Anmälan till Ola Nordstrand på olanordstrand57@gmail.com eller 073 586 22 49. Max 20 deltagare.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.