Norrtälje cyklar

Boka in den 29 juli för då är det dags för Norrtälje cyklar som är ett cykelevenemang runt om i vår kommun. Syftet med evenemanget är att få igång byggandet av cykelvägar i kommunen och ambitionen är att få alla som bor i Norrtälje – fastboende som fritidsboende – och som äger en cykel att ge sig ut och cykla den 29/7 för att visa på behovet av cykelvägar. Fyrtiofyra caféer har jättefina specialerbjudanden till de som kommer per cykel den här dagen. Varje cafébesök genererar dessutom en gratislott i ett lotteri med många fina priser. Cykelhjälm är obligatorisk.

Mer information kommer i Norrtelje Tidning den 27/7.

Arrangörer är Framtid Älmsta, Roslagens Naturskyddsförening, Friluftsfrämjandet i Norrtälje, Motormännen och Bike & Hike Roslagen.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.