Klimatvandra med Naturskyddsföreningen och STF Norrtälje

Lördagen den 9 september, på Vandringens Dag, ska vi tillsammans med Svenska Turistföreningen i Norrtälje, genomföra en klimatvandring genom Norrtälje stad. Vi samlas kl 9.00 med matsäck, kläder efter väder och tåliga skor vid P-platsen till Lommarbadet. Aktiviteten ingår i projektet Klimatvandra.se och genomförs lite varstans i länet och landet. Vi kommer att vandra ca 10 km i lugn takt och för de som vill bär vi på mindre plakat med tänkvärda ord om klimat och miljö. Efter vandringen ska var och en registrera sig på underlaget som du hittar på https://klimatvandra.se/vandring

Vi kommer att ses för att måla skyltar torsdagen den 7 september kl 18.30 och till skyltverkstaden anmäler du dig till Ola Nordstrand på olanordstrand57@gmail.com och då får du också reda på var du ska ta dig för att delta i skyltmålningen.

Det är fritt och gratis att delta i vandringen och vi hoppas att många vill vara med och gå för klimatet den 9 september!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.