Holkbygge och kretsstämma inleder nya programmet

I det kommande programmet för våren och sommaren 2024 inleds aktiviteterna i mars månad. Vi börjar med holkbygge i Rodenkyrkan den 9 mars och lite senare i månaden bjuder vi in till kretsstämma. Så här ser inbjudningarna till de två aktiviteterna ut i programmet…

Lör 9/3: Snickra fågelholkar
Välkommen till Rodenkyrkan, Kåkbrinken 7A för att snickra fågelholkar under ledning av snickaren Tomas Nyström. Du anmäler dig till Victoria Janson på victoria_janson@outlook.com eller 070 812 51 72. Avgiften för materialet är 100 kr, som du betalar via swish eller kontant på plats. 20 kr för dig som är under 20 år. Aktiviteten pågår kl 10-14. Ta gärna med en enklare matsäck. Max 20 pers.

Ons 20/3: Kretsstämma på Färsna gård
Välkommen på kretsstämma 2024. Kvällen inleds med att Fredrik Loberg håller ett föredrag utifrån hans bok Planetskötarna – en Sverigeresa på 2020-talet.   Dagordning och möteshandlingar finns på www.roslagen.naturskyddsforeningen.se. Föredraget startar kl 18.00 i nya samlingslokalen Lagår’n och kretsstämman startar ca kl 18.45. Såklart blir det fika också. Varmt välkomna!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.